Blog

Geuren waar insecten niet van houden!

by in Ontspanning 24 juni 2024
Of je nu gezellig op het terras ontbijt of met vrienden barbecuet: vervelende insecten kunnen je plezier flink bederven. Maar er zijn natuurlijke wapens die kunnen helpen de kwelgeesten kwijt te raken. Muggen, wespen etc. vinden de etherische olie van citroengras walgelijk en blijven meestal weg. Dit effect is ook wetenschappelijk bewezen in onderzoeken. Lavendel-, kruidnagel- en teatree olie hebben een soortgelijk effect.
About admin
Sinds de eeuwwisseling houd ik mij bezig met gezondheid in de ruimste zin van het woord. Hoe blijf ik zo lang mogelijk gezond? Welke keuzes kan ik daarin maken? Wat kan ik doen als ik even minder gezond ben? Hoe kan ik gezondheidsklachten zelf behandelen of laten behandelen? Hoe word ik nog fitter dan ik nu al ben? Hiervoor bied ik diverse gezondheidsbevorderende natuurgerichte adviezen en therapieën aan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.