Blog

Energetisch Morfologische Bloedtest Analyse

by in Balans, Energie, Fit, Gezondheid, Ontspanning, Vitaliteit, Voeding 1 februari 2020
Bij AEquilibrium is het mogelijk een EMB (Energetisch Morfologische Bloed) test te laten afnemen. Met een vingerprik wordt er een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Dit wordt in een buisje opgestuurd naar een laboratorium. Na ongeveer 3 weken krijg je van mij een schriftelijke analyse van je bloed. Gedeeltelijk informatie die je ook via de reguliere weg kunt laten checken. Daarnaast ook héél veel andere informatie: Het is een (energetische) analyse op bijv. vitamines, mineralen, vetzuren, hormonen, neurotransmitters, stressparameters, meridianen, pathogene belasting, darmparameters, blokkades. Je krijgtvan mij een advies wat je kunt doen om van je klachten af te komen. Geïnteresseerd? De totale test (inclusief 2 consulten) bedraagt € 250,= Een uitgebreide rapportage waarin duidelijk wordt waar jouw lichaam op dit moment behoefte aan heeft. Dit is gekoppeld aan de eventuele klachten die je op dit moment hebt. De rapportage krijg je per mail toegezonden. Het wordt tijdens een consult verder toegelicht. Voedingsadviezen, eventuele supplementen die je lichaam kan ondersteunen of een verder behandelplan in mijn praktijk.
About admin
Sinds de eeuwwisseling houd ik mij bezig met gezondheid in de ruimste zin van het woord. Hoe blijf ik zo lang mogelijk gezond? Welke keuzes kan ik daarin maken? Wat kan ik doen als ik even minder gezond ben? Hoe kan ik gezondheidsklachten zelf behandelen of laten behandelen? Hoe word ik nog fitter dan ik nu al ben? Hiervoor bied ik diverse gezondheidsbevorderende natuurgerichte adviezen en therapieën aan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.