Blog

Hoe werkt de SuperPatch?

by in Afvallen, Balans, Beweging, Energie, Fit, Gezondheid, Vitaliteit 5 juni 2024

Verstoren van neurale codes

Onze huid absorbeert & verzendt informatie voor veel verschillende soorten stimulaties. Elke lichamelijk, geestelijke, emotionele en fysiologische functie in ons lichaam, heeft een overeenkomstige neurale code of bericht in onze hersenen, die deze controleert en reguleert. Door factoren als letsel, stress, genetica raken deze neurale codes verstoord. Dit kan leiden tot niet optimale gezondheid, mindere welzijn en lagere prestaties.

Neurale codes

Bij Superpatch hebben ze de neurale codes ontcijferd die de controle over fysieke, emotionele en fysiologische functies in ons lichaam beheersen. Elke afzonderlijke Superpatch heeft een uniek patroon van ribbels, lijkend op die van een QR code. Als deze ribbels in contact komen met de huid, worden de receptoren in de omgeving van de huid gestimuleerd. Ze genereren en versturen een complex signaal naar ons brein. Onze hersenen ontcijferen dit signaal en corrigeren daarmee specifieke neurale codes die wellicht verstoord zijn. Het ingewikkelde patroon van ribbels is bekend als vibrotactiele technologie of afgekort VTT.

Direct merkbaar effect

Als de Superpatch aangebracht is zijn de effecten bijna direct merkbaar. Vanaf dat moment hoef je je minder te concentreren op overweldigende uitdagingen op het gebied van welzijn en kwaliteit van leven. Je kunt je meer concentreren op een gelukkig en gezonder leven.

Probeer Superpatch vandaag en begin jouw gezondheids- en welzijnsreis!

Of het nu gaat om het verbeteren van uw slaap, uw sportprestaties of andere aspecten die uw welzijn bevorderen. Superpatch heeft er een patch voor ontwikkeld.

About admin
Sinds de eeuwwisseling houd ik mij bezig met gezondheid in de ruimste zin van het woord. Hoe blijf ik zo lang mogelijk gezond? Welke keuzes kan ik daarin maken? Wat kan ik doen als ik even minder gezond ben? Hoe kan ik gezondheidsklachten zelf behandelen of laten behandelen? Hoe word ik nog fitter dan ik nu al ben? Hiervoor bied ik diverse gezondheidsbevorderende natuurgerichte adviezen en therapieën aan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.