Wat voor voedingssupplementen slik jij? 
Slik je het juiste?
En wat als je dat kunt laten meten?

Via de reclame media word je overspoeld met informatie over voedingssupplementen. Deze moet je voor dit symptoom slikken en deze voor dat. Slik je dit allemaal? Preventief of symptoomgericht? Dan kom je al gauw aan iedere dag een handvol pillen of drankjes. Wat kost dat allemaal en heb jij dit allemaal nodig?
Met een E(nergetisch) M(orfologische) B(loedtest) (EMB test), kom je erachter wat jouw lichaam op dit moment wel en niet kan gebruiken. Overigens is deze test niet gericht op alleen voedingssupplementen, maar ook op bijvoorbeeld intoleranties op de voeding die jij tot je neemt. Of misschien ben je wel overgevoelig voor bepaalde stoffen uit je leefomgeving, luchtomgeving etc.
We kunnen dit eenvoudig testen door een beetje van jouw bloed te laten analyseren in een software database systeem. Hoe werkt deze energetische geneeskunde?
Zoals gezegd, er wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Ook wordt er wat bloed op een glasplaatje gedrukt voor het microscopisch onderzoek.
Daarnaast wordt aan jou gevraagd om behoorlijk wat vragen te beantwoorden. Alles wordt meegenomen in het uiteindelijke resultaat, de oorzaken van jouw symptomen / klachten.
Het is een holistische energetische benadering. Er wordt diagnosticeerd in het magnetisch veld, de trillingen van ons lichaam, de energie.
Natuurkundig gezien bestaat ons lichaam (slechts) uit koolstof, zuurstof, stikstof en waterstof.
Je materiële lichaam is opgebouwd uit deze atomen. Die atomen zijn weer samen gevormd tot moleculen. Deze moleculen vormen onze cellen en deze cellen transformeren uiteindelijk in weefsel. Onze organen zijn opgebouwd uit dit weefsel.
Zo’n lichaam kan alleen functioneren met behulp van energie. Stop je er geen energie in? Dan komt er ook geen energie uit. Deze energetische informatie stroom is meetbaar via onze lichaamsstoffen (bloed, urine, ontlasting, haar en speeksel). Met de EMB test meten we de trillingen in het bloed.
Wat wordt er allemaal gemeten?
Niet energetische metingen in deze test zijn de vitaliteitsscores, de basis hematologie, het microscopisch bloedonderzoek en de Braverman neurotransmitter test.
Daarnaast worden de energieën van het lichaam gemeten. Hierdoor krijg je de energetische informatie over vitamines, mineralen, vetzuren, hormonen, neurotransmitters, het zenuwstelsel (E-smog, geopathie, straling), pathogenen, parasieten, bacteriën, virussen, schimmels, darmen, energetische blokkades, meridianen, toxische belasting, littekenblokkades, gebitsinformatie en intoleranties.
Het is een complete test die als uiteindelijk resultaat aangeeft wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft, mist, te veel heeft etc. Laagje voor laagje wordt jouw (ui)tje gepeld, tot de (meeste) verstoringen weg zijn.
Verwar deze uitslag overigens niet met een bloeduitslag die je via het reguliere netwerk laat uitvoeren. Regulier wordt beperkt en vaak op onderdeel getest. Bijvoorbeeld een alleen cholesterol meting. Dit is dan een niet energetisch waarde en niet gecombineerd met hoe de rest van jouw lichaam functioneert.